Her har du en blogg som har som formål å informere både studenter og utenforstående med stoff om hva som foregår på skolen når det gjelder itfag.

Her finner du alt fra info om studiestart til installlering av ny ssd disk i den bærbare pcen din. Det er altså ikke bare stoff relevant for studenter og ansatte i bloggen, men andre kan også dra nytte av info som finnes der.

Noen få av innleggene ble bedre fordi det var lagt til kommentarer, det gjaldt særlig bytte av hdd til ssd og gtd webinaret. Her fant jeg relevant informasjon som jeg skal prøve ut og jeg fikk svar på spørsmål jeg hadde gjennom innlegg.

Særlig tilbudet av gratis webinarer er genialt. Det var det som fikk meg til å ville følge med videre på bloggen. Det gir uvurderlig reklame til skolen, og fantastiske muligheter for brukere. Det åpner selvfølgelig for økt bruk og salg av enkeltfag som hist tilbyr.

Taggene gir utslag i en tagcloud som viser de mest brukte blogginnleggene. Tagclouden gir en visuell fremstilling som jeg personlig synes er litt rotete, men jeg blir mer og mer vant til det.

Fant mange enkeltinnlegg i bloggen som var veldig interessante, men det hele ga et litt rotete intrykk? Kan være at jeg bare ikke er så vant med blogger, men jeg synes man kunne delt opp i flere kategorier og slik ryddet opp litt og heller henvist til andre innlegg av interesse i noen av innlegene som finnes under de andre kategoriene?

Kunne tydligere fremhevet en egen kategori for gratis materiale hvor nye blir tilbudt og gamle blir lagt for nedlasting. Her kunne man også lagt ut konkuranser i noen fag som så vinnerne gratis kunne delta på (noen få). Eventuellt kunne man stemme frem et av fagene ved aitel som så blir gitt gratis til noen heldig utvalgte.